Coronamaatregelen - Camping de Boschhof

Ga naar de inhoud
  
Vanwege het Coronavirus hadden wij eerder enkele regels op onze camping aangepast om voor onze gasten een veilig verblijf te kunnen waarborgen.
Ook gelden voor dit seizoen deze nieuwe regels op onze camping en worden deze zonodig tussentijds aangepast.

  1. U kunt onze camping alleen bezoeken als u vooraf heeft gereserveerd op onze website. Fietsers dienen ook te reserveren.
  2. Als u het reserveringsformulier heeft ingevuld ontvangt u van ons een bevestiging met daarop het verschuldigde bedrag. Zodra dit bedrag door u is overgemaakt is uw reservering definitief. U dient het bedrag uiterlijk 14 dagen voor aankomst per bank te voldoen.
  3. Bij een “last minute” boeking (dit is een boeking in de laatste 14 dagen voor aankomst) betaalt U direct na de bevestiging per bank. Hebben wij het bedrag niet tijdig ontvangen dan vervalt de reserveringsaanvraag.
  4. U kunt tot 14 dagen voor aankomst kosteloos uw reservering annuleren.
  5. Houdt U aan de basis-Covid regels: Houd 1.5 meter afstand van de andere campinggasten. Schud geen handen. Wij zorgen voor voldoende frisse lucht.
  6. Maak zoveel mogelijk gebruik van uw eigen chemisch toilet, als u ons sanitair wilt mijden vanwege covid-besmettingsrisico. U kunt uw chemisch toilet legen aan de buitenzijde van het sanitairgebouw.
  7. Het is dit seizoen alleen toegestaan om dag-visites op de camping te ontvangen na overleg met de campingeigenaar.
  8. Uw plek op onze camping is bedoeld voor 1 kampeermiddel met luifel of voortent. Een voortent + luifel en/of partytent of bijzettent is niet toegestaan.
  9. Voor uitzonderingen op deze strengere maatregelen ga altijd vooraf in overleg met de campingeigenaar. Het is uiteindelijk de campingeigenaar die bepaalt of een uitzondering op de regels gemaakt kan worden.

Deze wat strengere regels zijn tevens nodig om aan de overheidsvoorwaarden te voldoen.
Wij hopen met de door ons iets verscherpte regels bij te dragen aan een relaxte vakantieperiode voor onze campinggasten.

Campingeigenaren: (Ton en Marianne vd Bosch) telefoon:0655563699


Terug naar de inhoud