Gastenboek - Camping de Boschhof

Ga naar de inhoud
Schrijf in ons Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als je een stukje in ons Gastenboek zou willen schrijven.
Lees hier reacties van eerdere bezoekers.
18 Opmerkingen
1 2
Frits Hylkema
2020-09-16 21:50:25
Van 8 t/m 14 september hebben we op uw camping gestaan. (Iets langer dan de bedoeling was). Via internet gereserveerd. Vooraf betalen is ons prima bevallen. We werden gastvrij ontvangen door Marianne. Alles werd netjes uitgelegd en we konden nog een mooie plek uitzoeken. Het ging er ontspannen aan toe. Een fijne rustige camping. Het is ons hier uitstekend bevallen. We komen vast nog eens terug.

Met vriendelijke groet,
Frits en Grietje
Anja van Hagen
2020-08-16 13:35:13
Vorig weekend waren een vriendin en ik op reis in eigen land zonder vaste bestemming. We belandden op de Bijland aan het meer voor wat verkoeling (34 graden!) en vonden het er zo mooi en fijn dat we wilden blijven. We kwamen uit bij camping De Boschhof die voor ons een plekje op het trekkersveld had. Marianne was heel vriendelijk en de camping is goed onderhouden, schoon en rustig. In de omgeving kun je heel mooi wandelen en je zit dicht bij Duitsland, mocht je daar ook van het natuurschoon willen genieten. Een aanrader! Wij komen er zeker nog vaker naartoe vanaf nu :)
Sybe en Greetje Smid
2020-07-29 21:34:01
Hele mooie en keurig onderhouden camping van de immer vriendelijke Ton en Marianne. We zouden eerst 5 nachten blijven maar het werden er 10! Prachtige omgeving om te fietsen over de dijken, door de dorpjes, langs de rivieren en via pontjes.
Wie van fietsen en rust houdt is dit dé camping.
Elly
2020-06-27 00:24:41
Ik kom uit de drukte weste van het land. Bij camping Boschhof vind je rust, schoonheid van de natuur. De eigenaars van de camping, Ton en Marianne, bieden comfort voor een heerlijk vakantie en nodigen je uit om de prachtige omgeving te verkennen.
Peter en Margreet
2019-08-09 18:47:32
We zijn vandaag weer thuisgekomen na twee weken genieten in een geweldig mooie omgeving en op deze prachtige camping. We kamperen jaarlijks in Zuid Europa, meestal Frankrijk of Italië, maar voor het eerst een keer in Nederland gebleven. We hebben erg genoten van de omgeving, veel gefietst (als één van de weinigen zonder elektrische aansturing) en heerlijk van ons plekje genoten op de camping. Een prima camping met vriendelijke en behulpzame eigenaren, prima sanitair en mooie plekken. De camping is wat ons betreft zeker een aanrader!
Ellen Denteneer
2019-07-24 16:58:54
Wij hebben 10 dagen mogen genieten van deze heerlijke, rustige camping met mooie ruime plekken, fijn sanitair en hele aardige en vriendelijke eigenaars, die tijd nemen voor een kort praatje en er alles voor doen om je verblijf heel aangenaam te maken. Het is op het Gelders eiland fantastisch fietsen en wandelen. Weidse uitzichten, veel water in de omgeving en je bent ook heel snel in Duitsland voor weer een andere sfeer.
Een aanrader, deze camping! Een camping waar je echt graag nog eens terug wilt komen.
Jef en Ellen Michielsen- Denteneer
Adrie en Joke Gunter
2019-07-12 22:10:12
We hebben redelijk wat campingervaring en hebben hier op De Boschhof een fijne en rustige camping aangetroffen. Voldoende en schoon sanitair. Hele vriendelijke, prettige eigenaren, Ton en Marjan, die ondanks hun eigen drukke leven ook tijd voor hun gasten willen nemen. Ouderen zijn de doelgroep, die in de nabije omgeving van de camping een diversiteit aan natuur- en cultuurbeleving kunnen vinden: historische waterwegen, vergezichten, pittoreske dorpjes, bosgebieden, etc. etc. Wij kunnen deze camping zeer aanbevelen en zullen zelf hier zeker nog een keer terugkomen.
R.J De Baas)
2019-07-12 12:26:14
Begin juni hier een week gestaan met de caravan.Wat en rust en fijne omgeving.Op camping is niets aan te merken.Ruime plaatsen .Prima goed onderhouden sanitair.Gratis kersen plukken en eten .Hartelijke eigenaars die voor je klaar staan.Een aanrader
Anje en Rudie Wedel
2019-06-27 19:15:57
Na slechts een klein uurtje rijden van onze woonplaats in de Achterhoek kwamen we terecht in een totaal andere omgeving. Begin juni hebben we genoten van een heerlijk weekje op camping De Boschhof. Een mooie plek om tot rust te komen, maar ook om actief te zijn. De omgeving nodigt je uit tot prachtige fietstochtjes over de smalle dijkjes, langs de rivieren en door mooie plaatsjes.
De eigenaren van de camping zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De camping wordt prima onderhouden en het sanitair is superschoon. En bij warm weer kun je heerlijk in de schaduw zitten van de mooie kersenbomen. Deze camping is echt een aanrader.
Hennie en Alien Valk
2019-06-26 17:49:22
Hennie en Alien Valk

Tijdens enkele warme zomerdagen hebben we genoten van de rustige mooie camping in een kersenboomgaard. Heerlijk om in de schaduw te zitten onder de kersenbomen waarbij een briesje enige verkoeling bracht.
De camping ziet er goed onderhouden uit met een mooi grasveld. Het sanitaire gedeelte zag er prima uit en werd goed schoon gehouden.
Fijn dat we onze fietsen in een overdekte fietsenstalling konden zetten.
Daarnaast stond een informatiehuisje met veel fietsroutekaartjes van de omgeving. Ook heel fijn dat we gebruik konden maken van de wifi.
We hebben genoten van de fietstochten in de mooie omgeving en kunnen deze camping van harte aanbevelen.
1 2
Terug naar de inhoud