Gastenboek - Camping de Boschhof

Ga naar de inhoud
Schrijf in ons Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als je een stukje in ons Gastenboek zou willen schrijven.
Lees hier reacties van eerdere bezoekers.
15 Opmerkingen
1 2
Elly
2020-06-27 00:24:41
Ik kom uit de drukte weste van het land. Bij camping Boschhof vind je rust, schoonheid van de natuur. De eigenaars van de camping, Ton en Marianne, bieden comfort voor een heerlijk vakantie en nodigen je uit om de prachtige omgeving te verkennen.
Peter en Margreet
2019-08-09 18:47:32
We zijn vandaag weer thuisgekomen na twee weken genieten in een geweldig mooie omgeving en op deze prachtige camping. We kamperen jaarlijks in Zuid Europa, meestal Frankrijk of Italië, maar voor het eerst een keer in Nederland gebleven. We hebben erg genoten van de omgeving, veel gefietst (als één van de weinigen zonder elektrische aansturing) en heerlijk van ons plekje genoten op de camping. Een prima camping met vriendelijke en behulpzame eigenaren, prima sanitair en mooie plekken. De camping is wat ons betreft zeker een aanrader!
Ellen Denteneer
2019-07-24 16:58:54
Wij hebben 10 dagen mogen genieten van deze heerlijke, rustige camping met mooie ruime plekken, fijn sanitair en hele aardige en vriendelijke eigenaars, die tijd nemen voor een kort praatje en er alles voor doen om je verblijf heel aangenaam te maken. Het is op het Gelders eiland fantastisch fietsen en wandelen. Weidse uitzichten, veel water in de omgeving en je bent ook heel snel in Duitsland voor weer een andere sfeer.
Een aanrader, deze camping! Een camping waar je echt graag nog eens terug wilt komen.
Jef en Ellen Michielsen- Denteneer
Adrie en Joke Gunter
2019-07-12 22:10:12
We hebben redelijk wat campingervaring en hebben hier op De Boschhof een fijne en rustige camping aangetroffen. Voldoende en schoon sanitair. Hele vriendelijke, prettige eigenaren, Ton en Marjan, die ondanks hun eigen drukke leven ook tijd voor hun gasten willen nemen. Ouderen zijn de doelgroep, die in de nabije omgeving van de camping een diversiteit aan natuur- en cultuurbeleving kunnen vinden: historische waterwegen, vergezichten, pittoreske dorpjes, bosgebieden, etc. etc. Wij kunnen deze camping zeer aanbevelen en zullen zelf hier zeker nog een keer terugkomen.
R.J De Baas)
2019-07-12 12:26:14
Begin juni hier een week gestaan met de caravan.Wat en rust en fijne omgeving.Op camping is niets aan te merken.Ruime plaatsen .Prima goed onderhouden sanitair.Gratis kersen plukken en eten .Hartelijke eigenaars die voor je klaar staan.Een aanrader
Anje en Rudie Wedel
2019-06-27 19:15:57
Na slechts een klein uurtje rijden van onze woonplaats in de Achterhoek kwamen we terecht in een totaal andere omgeving. Begin juni hebben we genoten van een heerlijk weekje op camping De Boschhof. Een mooie plek om tot rust te komen, maar ook om actief te zijn. De omgeving nodigt je uit tot prachtige fietstochtjes over de smalle dijkjes, langs de rivieren en door mooie plaatsjes.
De eigenaren van de camping zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De camping wordt prima onderhouden en het sanitair is superschoon. En bij warm weer kun je heerlijk in de schaduw zitten van de mooie kersenbomen. Deze camping is echt een aanrader.
Hennie en Alien Valk
2019-06-26 17:49:22
Hennie en Alien Valk

Tijdens enkele warme zomerdagen hebben we genoten van de rustige mooie camping in een kersenboomgaard. Heerlijk om in de schaduw te zitten onder de kersenbomen waarbij een briesje enige verkoeling bracht.
De camping ziet er goed onderhouden uit met een mooi grasveld. Het sanitaire gedeelte zag er prima uit en werd goed schoon gehouden.
Fijn dat we onze fietsen in een overdekte fietsenstalling konden zetten.
Daarnaast stond een informatiehuisje met veel fietsroutekaartjes van de omgeving. Ook heel fijn dat we gebruik konden maken van de wifi.
We hebben genoten van de fietstochten in de mooie omgeving en kunnen deze camping van harte aanbevelen.
Hetty Timmerman
2019-04-27 21:17:25
Het was weer een heerlijk weekje op jullie mooie en knusse camping, geweldig!
Het voelt altijd weer als een beetje thuiskomen!
Warme groet van ons beiden, Hetty Timmerman😘
Marian en Rob
2018-09-20 20:07:08
Een heerlijke vakantie gehad. Prachtige en rustige camping.
Ton en Marian zijn sociaal bewogen met hun gasten en ondanks het drukke leven op de Stoeterij maken zij regelmatig tijd om een praatje met hun gasten te maken.
Sanitair is uitermate schoon. Een aanrader voor een ieder die rust en ruimte wenst, zeer ruime plaatsen. Een ultieme omgeving met vele mogelijkheden.
Emmerich vlakbij, heerlijk om uit eten te gaan.
Henk en Jenny Scholten
2018-09-18 17:31:48
Heel nette en rustige camping. Kwamen vroeg en kregen een mooi plekje en wel nummer 5. Wij hadden een grondzeil bij ons maar was niet grasdoorlatend, geen probleem mochten hun geschikte grondzeil gebruiken.
Goed verzorgt toiletgebouw met toiletpapier en € 0,50 muntdouche.
Echt niet geschikt voor kinderen maar dat is hun motto.
Mooie omgeving om fietstochten te maken en dat hebben wij gedaan.
Camping vlakbij een Jumbo supermarkt.
Heel goede wifi over de hele camping.
Mooie uitvalbasis en vlakbij Emmerich en Kleve.
Wij vonden de Nederlandse kant mooier om te fietsen.
Leuk om te fietsen is de pontjesroute.
Campingeigenaren doen alles om het je naar de zin te maken.
Alles bij elkaar een Aanrader met grote A
1 2
Terug naar de inhoud