Gastenboek - Camping de Boschhof

Ga naar de inhoud
Schrijf in ons Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als je een stukje in ons Gastenboek zou willen schrijven.
Lees hier reacties van eerdere bezoekers.
15 Opmerkingen
1 2
Gea en gerco kuperus
2018-09-15 19:25:24
Wij: Gea en Gerco Kuperus hebben ons prima vermaakt op deze rustige camping een ideaal rustig plekje met een prachtig uitzicht en van de mooie omgeving hebben we met de fiets veel gezien en de camping ziet er prachtig uit en netjes en een hele mooie verdeling hoe je de caravan kan neer zetten met een vrij uitzicht of eventueel gericht op andere caravans, wij zeggen :kom naar deze mooie camping en ga genieten van rust en de mooie omgeving verkennen! "Camping de boschhof : bedankt voor de gastvrijheid!"
Hans Buunen
2018-07-31 13:50:42
Ieder jaar gaan we even terug naar mijn geboorteplaats Lobith.
We gaan dan altijd met onze camper op deze camping staan omdat we ons hier altijd thuis voelen.
Mooie ruime plaatsen, prachtig uitzicht, mooie omgeving om te fietsen en gastvrije en gezellige campingeigenaars.
Ook de voorzieningen zoals fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor E-bikes en het sanitair zijn prima.

Hans en Maja Buunen, Spijkenisse.
Herman v.Bekkum & Ria de Bruuin
2018-07-28 14:14:12
Na een weekje kamperen in het uiterste zuiden van Nederland nog een paar dagen in Montferland ons bivak opgeslagen. Van 21 tot 26/7- 2018 op een prachtige plek met een weids uitzicht waar de ezels en pony's , het net zo naar hun zin hadden als wij. Na geregeld een opfrissing in de mooie en goed onderhouden ruimte was het, ondanks de hitte, zeer goed vertoeven. Mede door de gastvrije Marianne en Ton zullen wij deze camping zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden. "Geen betere reclame dan de mond tot mond reclame"!!!!
Joke en Cock Leidekker
2018-07-13 06:18:47
Beste Ton en Marianne, jullie website is nu bijna net zo mooi geworden als jullie camping. Een genoegen om naar te kijken net zo als het een genoegen is om in jullie "paradijs" te zijn.
Jan en Hetty Timmerman
2018-07-12 06:17:45
Enkele malen per jaar gaan wij op familiebezoek in Zevenaar en maken dan gebruik van deze mooie, rustige camping. Deze keer vielen we met onze neus in de boter. De kersen waren rijp en er kon volop geraapt en geplukt worden. Weer een heerlijk weekje gehad mede dankzij de gastvrijheid van Ton en Marian. Graag tot een volgende keer.
1 2
Terug naar de inhoud